H. Doopsel

Aanmelden voor de doop van uw zoon of dochter kan bij het parochieel secretariaat, dit is gevestigd in de Gummaruskerk, ingang Marktzijde. Telefoonnummer 0167-561671 open van maandag, woensdag en vrijdag van 9.15 Ė11.30 uur. Aanmelden kan ook via de mail par.secretariaat@sintannaparochie.com.

De datum van de Doop wordt in overleg met een van de pastores vastgesteld. Als voorbereiding op de Doop worden er een tweetal bijeenkomsten georganiseerd. Deze vinden plaats in de Vonk ( aanbouw Vredeskerk) Voor 2020 staan er al een aantal bijeenkomsten gepland steeds sessies van 2 avonden te weten 11 en 18 Februari, 19 en 26 Mei, 8 Ė15 September en 17 en 24 November

Voor de officiŽle registratie in het doopregister zijn er wel een aantal gegevens nodig.  U kunt hiervoor naar het parochiŽel secretariaat maar u kunt ook het inschrijfformulier downloaden door onderstaande link aan te klikken.

Inschrijfformulier

U kunt dit formulier printen en meenemen naar uw afspraak of mailen naar :  par.secretariaat@sintannaparochie.com